De voormalige Nederlands Hervormde Kerk, Kerkebuurt 172 te Berkhout is een mooie locatie om uw geliefde overledene op te baren, een condoleance bijeenkomst te houden of  een avondwake  of herdenkingsbijeenkomst aan uw eigen wensen.

Onder de toren is de opbaarruimte. Die wordt in stijl ingericht en kan aangepast worden naar wat u zelf wil.

Nabestaanden kunnen op elk moment hun geliefde overledene bezoeken.

De ruimte in de kerk kan gebruikt worden voor condoleance of een samenkomst. In tegenstelling tot crematoria of andere afscheidsruimten, hanteren wij geen tijdslimiet. U kunt dus in alle rust afscheid nemen.

In de kerk staat een piano en er kan gebruik gemaakt worden van het Van Dam Orgel. In de directe omgeving van de kerk is ruime parkeergelegenheid.

Wij werken o.a. samen  met Monuta Co Feld maar ook andere uitvaartorganisaties kunnen van de ruimte gebruik maken.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van Cultureel Centrum Stichting Berkhouter Kerk.

Ineke van Veen: 0229-551355 of 0620534839

Ger Groothuis: 0229-551286