Januari, 2022

21Jan8:15 s'middags- 10:30 s'middags20.15 uur Shindig, Beatle krakers

Beatles-avond met Shindig

Eindelijk mag Shindig het podium weer betreden en een avond lang heerlijke Beatles-krakers ten gehore brengen. Een must voor de liefhebber van de giganten uit Liverpool!

Shindig bestaat inmiddels ruim vier jaar en was lekker aan de weg aan het timmeren totdat alles stil kwam te liggen. Het afgelopen jaar hebben deze Beatles-liefhebbers hard gewerkt aan een nieuw programma. Ze zijn er klaar voor en hebben er ontzettend veel zin in om de kerk in Berkhout op z’n kop te zetten.

Shindig wervelt door het Beatles-repertoire. Van Love me do tot Sgt Pepper en Can’t buy me love tot Here comes the sun. Shindig zorgt voor een swingende en nostalgische avond.

We zien je graag bij Shindig op 21 januari!

Zang & gitaar: Louis  Laan

Zang: Ilse van Oosten

Gitaar: Ton Mels

Bas: Joost Timmermans