November, 2019

8Nov8:15 s'middags- 10:15 s'middags20.15 uur 60's Dylan

Meer

Achtergrond informatie

De band;60s Dylan, Frans Assink (zang, gitaar, mondharmonica), Bart Eugelink (gitaar, klarinetten, low whistle , trekzak, cajon) en Martin Eugelink (zang, bas) brengt een tribuut aan Bob Dylan.
In het begin van de roerige jaren zestig kan Bob Dylan als geen ander de gevoelens van zijn generatie verwoorden. In 1961 vertrekt Bob Dylan naar New York. Daar groeit hij in amper drie jaar tijd uit van een 19 jarige vagebond tot een pop idool. Alle liedjes die 60s Dylan speelt en zingt komen uit de akoestische beginperiode van Dylan’s carrière, 1962,; ’63 en ’64. Om te snappen waarom Dylan zo snel faam verwierf, moeten we de tijdgeest waarin hij de liedjes schreef kennen. Een tijd van rassenrellen, van de koude oorlog en van werkloosheid. 60 s Dylan vertelt over het Amerika van ’62, ‘63 en ‘64; en het effect ervan op de jonge Dylan.
De muziek, ondersteund met authentieke filmbeelden, creëert een prachtig tijdsbeeld van de jonge Dylan en het Amerika van de beginjaren zestig. Voor het publiek veel momenten van herkenning maar ook verrassende eye-openers.

Entree € 12,50 reserveren info@berkhouterkerk.nl

https://www.facebook.com/60sDylan

Tijd

(Vrijdag) 8:15 s'middags - 10:15 s'middags

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + dertien =

© Copyright - Berkhouter kerk Powered by:
X