Mei, 2022

21Mei8:15 s'middags- 10:15 s'middags20.15 - 22.15 uur Rock in de Kerk mmv Niels van der Gulik

Rock in de kerk! terug in Berkhouterkerk

Al twee maal eerder stond Rock in de Kerk! in de Berkhouterkerk. Hun derde seizoen kwam in het gedrang door Corona, maar toch is er nog een datum gevonden om opnieuw naar deze mooie kerk te komen. Op zaterdag 21 juni gaat het gebeuren en zullen oude tijden herleven met swingende, tijdloze, Engelstalige Rockmuziek. Rock in de Kerk! is uitgegroeid tot een succesvolle, rollende “rock” machine die vraagt om meer. Ook de samenstelling van de band vraagt om meer, daarom is zangeres –  gitarist Marrit van Brummelen aan de band toegevoegd. Zij verrijkt met haar stem en muzikaliteit de band, maar ook zeker het Rock repertoire wat deze band op het podium brengt. Het feest is nu helemaal compleet.

Rock in de Kerk is een heel breed concept. Het publiek krijgt een zeer divers Engelstalig muziekprogramma via al zijn zintuigen toegediend. Dat van klein naar groter tot groots gaat met muziek van The Doors, Queen, Gun’s N’Roses,

The Ventures tot aan Led Zeppelin en Elvis en vele, vele anderen.

Maar Rock in the Kerk! is meer. Want hoewel rock-muziek vaak gepaard gaat met een hoop kabaal, is het belangrijk dat het muzikaal mooi blijft klinken en dat is de uitdaging die Rock in de Kerk graag aan gaat. Van ingehouden ballades tot bombastische spektakelnummers, de show wordt rustig opgebouwd en heeft voor iedereen wat wils!

Rock in de Kerk!, met Niels van der Gulik – zang, Marrit van Brummelen zang en gitaar, Jos Kolenberg – gitaar, Sjoerd Beunder – bas, Erik Bogers – toetsen, Richard Heijerman – drums brengen een combinatie van spirituele beleving en geweldige muziek dat bij ieder optreden tot de laatste druppel wordt uitgewrongen. In al zijn eenvoud kant-en-klaar voor het voetlicht gebracht. Alles en iedereen ademt muziek!

Aanvang 20:15

Kaarten € 20,00