Maart, 2022

19Maa8:15 s'middags- 10:15 s'middags20.15 - 22.15 uur Rock in de Kerk mmv Niels van der Gulik

Rock in de Kerk!

Volgens de bekende rituelen van een kerkmis brengt Rock in de Kerk! de rocksfeer naar het Godshuis.

Hoewel rock-muziek behoorlijk stevig kan zijn heeft Rock in de Kerk! de juiste balans gevonden tussen ingehouden ballades en bombastische spektakelnummers. De band past zich moeiteloos aan op de serene omgeving en zorgt met subtiel spel voor de ultieme belevenis.

Ieder jaar brengt Rock in de Kerk! een nieuwe show, waarmee het brede repertoire in beweging blijft. Samen met de trouwe RIDK-aanhang worden de mooiste parels bij elkaar gezocht om ieder nieuw deel weer opnieuw te kunnen verrassen.

Dat is de uitdaging die Rock in de Kerk! al jaren blindelings aan durft te gaan en aan zal blijven gaan. Keep on rocking!

Niels van der Gulik – zang
Jos Kolenberg – gitaar