April, 2020

9Apr8:00 s'middags- 9:15 s'middags20.00 - 21.15 Circus of Life, Theatergroep de Eenhoorn

Meer

Achtergrond informatie

 

Dit jaar zet Theatergroep Eenhoorn het theaterproject Circus of Life op de planken. Een voorstelling door de acteurs van Theatergroep Eenhoorn, amateurspelers uit de regio en professionele theatermakers (Theatergroep Poolse Vis en rasmuzikant Bruno Edsme). 

Circus als metafoor voor het leven. Het circus barst van verhalen, emoties en een diversiteit aan mensen. Het is net het echte leven, maar ook onze theatergroep. Want circusartiesten worden doorgaans beschouwd als mysterieuze buitenstaanders, met andere normen en gewoonten dan in de normale wereld. Een voorstelling – in circusstijl – met thema’s zoals de snelle technologische vooruitgang, oude tradities, eenzaamheid, echt contact en authenticiteit. 

Kun je echt jezelf zijn in contact met anderen? Wat is dat dan? Voldoe je met een beperking aan het ideale beeld/leven dat ons via de (sociale) media bereikt? De samenleving lijkt steeds harder onverdraagzamer voor diversiteit te worden. Eenzaamheid en buitengesloten worden, lijken steeds meer op de loer te liggen. Is de immer vrolijke clown echt wel zo gelukkig? En verdient de uitzonderlijke spectaculaire trapeze-act pas applaus als het een geslaagde act is? Of mag er ook geklapt worden omdat het tonen van lef al een applaus waardig is? In het circus is iedereen altijd vrolijk want the show must go on, maar hoe blijf je dan dichtbij jezelf?

9 april 2020 – Berkhouter Kerk te Berkhout – Aanvang 20:00   entree € 13,50 Ticket

 

Tijd

(Donderdag) 8:00 s'middags - 9:15 s'middags

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − drie =

© Copyright - Berkhouter kerk Powered by:
X